Webinar "Cercetarea: fundamentul optimizării îngrijirilor medicale" 25 iunie 2024

17 Iunie 2024

Stimați colegi,

Cu o deosebită plăcere, vă adresăm invitația de a participa la webinarul “Cercetarea: fundamentul optimizării îngrijirilor medicale”, sesiune online care urmărește să contureze și să evidențieze importanța cercetării în contextul leadership-ului medical contemporan.

Evenimentul propus se dorește a fi o resursă educativă introductivă, indispensabilă pentru asistenții medicali dornici de a-și perfecționa abilitățile de conducere și aprofunda cunoștințele în domeniu.

Detalii webinar: “Cercetarea: fundamentul optimizării îngrijirilor medicale”

Data și ora: 25 iunie 2024 | 16:00-18:00

Acest webinar este inclus în planul de sustenabilitate al programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directori de îngrijiri și asistenți șefi și are ca obiectiv coagularea comunității de asistenți medicali șefi și directori de îngrijiri din România, susținută de președinții filialelor OAMGMAMR. Agenda evenimentului va include și o secțiune dedicată depunerii lucrărilor științifice pentru Congresul ICN de la Helsinki.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să accesați linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCjfvhwyD1t1Z6O5CS6Zpum3UlBpiXz5i8BI9cSixOHGE__g/viewform până vineri, 21 iunie 2024. 

Ulterior înscrierii, veți primi un email cu detalii referitoare la agenda și linkul de Zoom pe care trebuie să îl accesați.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0724.293.493 (Adriana Cârnu).

Cu deosebită considerație,

Echipa OAMGMAMR