Spitalul Sf. Constantin angajeaza infirmieri

23 Aprilie 2020

Responsabilitati:

Activitate de ingrijire si supraveghere pacienti. 

Cerinte:

- curs de infirmier organizat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania sau curs organizat de furnizori autorizati de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sanatatii;

- persoana politicoasa, serioasa, punctuala, discreta;

- pasiune pentru profesie;

- disponibilitate pentru program de lucru in ture 

Beneficii Oferite

Salariu motivant


Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, asteptam CV-urile (Curriculum Vitae) dumneavoastra pe adresa: denisa.sfartz@spitalulsfconstantin.ro. Va rugam sa specificati in subiectul e-mailului postul pentru care doriti sa aplicati.

Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. Spitalul Sf. Constantin va respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care le furnizați, in conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) și cu legislația națională aplicabilă.


Posturi disponibile: Asistent medical sectii spital (ATI)

In vederea completarii echipei Spitalului Sf. Constantin, suntem in cautare de personal medical calificat si cu experienta, dornic sa-si desfasoare activitatea in cel mai modern spital privat din Brasov. 

Candidatii pentru posturile vacante din cadrul sectiilor spitalului vor avea sansa de a-si desfasura activitatea intr-un mediu de lucru profesionist, bazat pe spiritul de echipa si perfectionarea continua.

CANDIDATUL IDEAL: 

Noii membrii ai echipei noastre vor fi persoane responsabile, serioase, amabile, cu dorinta de perfectionare si orientare catre pacient:

Cerinte: 

- experienta pe postul de asistent medical 1-5 ani (activitate de spital) 

- responsabilitate pentru actul medical efectuat

- abilitati de comunicare 

- capacitate de organizare si independenta in desfasurarea activitatilor 

- cunostinte de operare calculator 

- disponibilitate de perfectionare continua in domeniul medical 

- autorizatie de libera practica vizata in termen

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, asteptam CV-urile (Curriculum Vitae) dumneavoastra pe adresa: denisa.sfartz@spitalulsfconstantin.ro. Va rugam sa specificati in subiectul e-mailului ASISTENT MEDICAL ATI.

Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. Spitalul Sf. Constantin va respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care le furnizați, in conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) și a legislației naționale aplicabile.