Întrebări frecvente legate de Conferința națională

Câte credite EMC obțin prin participarea în calitate de co-autor?

Normele de creditare a formelor de educaţie medicală continuă stabilesc, la capitolul 17.2. Creditarea simpozioanelor, conferinţelor şi congreselor, e) Co-autorul va primi un număr de credite EMC înmulţit cu 1,25 faţă de participant.

Câte credite EMC obțin prin participarea în calitate de autor?

Normele de creditare a formelor de educaţie medicală continuă stabilesc, la capitolul 17.2. Creditarea simpozioanelor, conferinţelor şi congreselor, d)   autorii lucrărilor prezentate la manifestările ştiinţifice vor primi un număr de credite EMC înmulţit cu 1,5 faţă de participant.

Câte credite EMC obțin prin participarea la ambele zile ale conferinței?

Evenimentul este creditat cu 15 credite EMC pentru participare integrală.

De ce să vreau să particip la cea de a XIV-a Conferință națională a OAMGMAMR?

Pentru că este un eveniment de învățare care oferă oportunitatea de a încorpora noi cunoștințe prin participarea la sesiunile de comunicări științifice, și oportunitatea de a dobândi noi abilități tehnice prin participarea la atelierele demonstrative; este locul perfect pentru a-ți lărgi orizonturile profesionale dându-ți posibilitatea să fii parte activă la momentele de socializare între profesioniști cu preocupări similare cu ale tale; iti prezinți propriile preocupări educativ-științifice, alegi să fii parte integrantă a schimbării!

Cum pot să rezerv un loc?

Pentru a putea anunta participarea ta la acest eveniment trebuie sa completezi formularul pe care il gasesti AICI. Dupa expedierea formularului si inregistrarea ta in sistem trebuie sa efectuezi plata in contul RO80BTRLRONCRT0335877401 deschis la Banca Transilvania Brasov.