Congresul Internațional ICN Barcelona 27 mai - 1 iunie 2017

4 Noiembrie 2016

OAMGMAMR anunță începerea înscrierilor pentru Congresul Internațional ICN Barcelona 27 mai - 1 iunie 2017 . Taxa de participare la Congres este de 525 euro, care se va achita cu cardul bancar direct la ICN, pe site-ul creat special pentru conferință: https://b-com.mci-group.com/Registration/DynamicRegistration/DynamicRegistrationPage.aspx?EventCode=ICN2017&SiteCode=DEFAULT

Pentru înregistrare și plata taxei vă rugăm să citiți ghidul atașat.

Termenul limită de înscriere 14.11.2016

Obligatoriu, după înscriere, participantul va transmite dovada plății și o copie CI scanată, la filiala OAMGMAMR de care aparține sau persoanei responsabile din partea OAMGMAMR, doamna Adriana Carnu – carnu.adriana@gmail.com, adriana.carnu@oamr.ro , Telefon : (0743) 221.999

Imediat după înscrierea tuturor participanților, OAMGMAMR va demara procedura de negociere cu companiile aeriene pentru obținerea unui oferte avantajoase pentru toată delegația de participanți.

Deoarece evenimentul care marchează deschiderea va avea loc pe 27 mai 2017, cu începere de la orele 15:00 (aprox.), vom încerca găsirea unui zbor de dimineață cu destinația Barcelona în aceeași zi. Rugăm filiale să ia în considerare că, în acest caz, participanții vor necesita o noapte de cazare în București sau lângă aeroport înaintea zborului de dimineață planificat.

Transportul intern (metrou, autobuz, tren, tramvai) este gratuit prin curtoazia Consejo General de Enfermería

Abonamentul pentru transport va fi înmânat participanților încă de la sosirea pe aeroport, astfel încât primul transport către oraș va fi gratuit

Cu sprijinul Consejo General de Enfermería, care a negociat tarife de cazare speciale pentru participanții din Spania și pentru cei din România, propunerile pentru cazare sunt următoarele:

1. Urbany Hostel BCN GO

http://www.urbanyhostels.com/urbany-barcelona/urbany-barcelona-hostels

4 paturi în cameră/ baie în cameră (7 camere disponibile)

30,89 Euro/pers/noapte

2. Generator Hostel Barcelona

https://generatorhostels.com/en/destinations/barcelona/

4 paturi în cameră/ baie în cameră (6 camere disponibile)

38,52 Euro/pers/noapte

3. Twentytu Hi-Tech Hostel

http://twentytu.com/

4 paturi în cameră/ baie în cameră (20 camere disponibile)

29,62 Euro/pers/noapte

4. Casa Gracia Barcelona Hostel

http://www.casagraciabcn.com/

4 paturi în cameră/ baie în cameră

37,72 Euro/pers/noapte

5. Esplai

http://www.albergueesplaibarcelona.com/en/

4 paturi în cameră/ baie în cameră (25 camere disponibile)

24,15 Euro/pers/noapte

Atenție:

1. Obligația OAMGMAMR față de Consejo General de Enfermería este de a rezerva și achita cazarea cât mai repede, imediat după ce se efectuează înregistrarea participaților. Pentru că congresul se organizează în plin sezon turistic și pentru că sunt mulți participanți care vor veni, riscul este de a nu mai găsi camere disponibile la prețurile negociate și afișate.

2. Atât pentru respectarea principiilor de transparență și egalitate de șanse, cât și pentru o gestionare mai ușoară a întregii delegații, recomandăm ca toți participanții din fiecare județ, însoțiți de președinte, să fie cazați în aceeași unitate hotelieră.

3. Persoană responsabilă de rezervarea cazărilor

Adriana Carnu:

1. Rugăm participanții să facă înregistrarea, respectiv plata taxei, pe website-ul conferinței până la data de 14.11.2016.

2. Ulterior înregistrării, vă rugăm să nu uitați să trimiteți, alături de dovada plății taxei și o copie scanată a CI, către Adriana Cârnu pentru a demara procedura de rezervare a cazării.