A XIV-a Conferință Națională și a III-a Conferință Internațională a OAMGMAMR : Profesia de asistent medical în mileniul trei, perspective internaționale

A XIV-a Conferință Națională și a III-a Conferință Internațională a OAMGMAMR : Profesia de asistent medical în mileniul trei, perspective internaționale

Stimați Colegi,

Cred că putem fi toți de acord că într-o vreme în care globalizarea ne aduce zi de zi noi provocări profesionale, noi cunoștințe, noi tehnici și echipamente care ne ajută în îndeplinirea nobilei misiuni pe care ne-am ales-o, comunicarea, întâlnirile în cadrul evenimentelor științifice și socializarea profesională au devenit imperative ale traseului spre excelență.

Frontierele dintre local, național și internațional s-au estompat mult în exercitarea profesiei; conștientizarea faptului că într-o comunitate globală de practicieni suntem mai informați, mai competenți, ne face mai buni în practica profesională și mai pregătiți pentru a  oferi pacienților siguranță maximă.

Evenimentul științific anual al organizației noastre are ca scop oferirea unui cadru de învățare prin expunere de noutăți profesionale și bune practici, și a unor oportunități de dezbateri și schimburi de experiențe între colegi.

Tema propusă, “Profesia de asistent medical în mileniul trei, perspective internaționale”, incită la aspirații înalte. Cu aceste gânduri vă adresez invitația de a participa activ la lucrările conferinței, contribuind astfel la lărgirea continuă a contururilor profesiei în cadrul marii familii globale de practicieni.

Sper să ne întâlnim în număr cât mai mare la Poiana Brașov.

Mircea TIMOFTE

Președinte OAMGMAMR

Mircea TIMOFTE

Dragi colegi,

Suntem onorați să vă lansăm invitația de participare la cea de a XIV-a Conferință Națională și a III-a Conferință Internațională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, eveniment organizat de filiala Brașov în parteneriat cu filiala Covasna.

Vă așteaptăm în perioada 10 – 13 mai la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, cu speranța că vom reuși să oferim fiecărui participant oportunitatea de a fi parte dintr-un grup de profesioniști de elită ai Ordinului, informații de mare actualitate și de interes pentru exercitarea profesiei, și perspectiva dezvoltării în plan profesional prin adăugarea de noi cunoștințe, tehnici, abordări în ceea ce înseamnă asigurarea siguraței pacientului în mileniul trei.

Ne-am propus ca dincolo de achiziția științifică să vă asigurăm momente speciale, o atmosferă plăcută, ospitalitate și amintiri frumoase din minunatul decor al meleagurilor brașovene.

Vă așteptăm cu drag

Florina BENGA

Președinte filiala Brașov

Florina BENGA

Stimați colegi

În fiecare an organizarea conferinței Ordinului este o provocare pe care prin rotație, filialele și-o asumă, cu scopul de a vă oferi evenimente care răspund cât mai adecvat nevoilor de dezvoltare profesională, de socializare cu colegi din întreaga țară, de apartenență la un grup de profesioniști dedicați profesiei, pacienților și echipelor pluridisciplinare pe care le reprezentăm.

În acest an filiala Covasna alături de filiala Bașov ne-am constituit într-o echipă care dorește să vă ofere un cadru de învățare complex, de actualitate, cu accent pe rolul nostru în asigurarea sănătății populației, din perspective națională și internațională.

Ne dorim participarea dumneavoastră în număr cât mai mare și vă așteptăm cu drag.

Norbert SZEBENI

Președinte filiala Covasna

Norbert SZEBENI